Wachtwoord vergeten?

Login

NederlandsEnglishDeutsch

IMPRESS YOURSELF

Infigo is leverancier van Perma Press AB uit Zweden voor Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Oostenrijk.

Onze transfers kenmerken zich door de grote lijnscherpte en heldere kleuren en worden gedrukt op een transparante folie. Onze transfers zijn daarnaast milieuvriendelijk volgens de hoogste norm. Naast HT-ECO en Supersoft nu ook Budget transfers, vlamvertragende transfers en transfers met een borduurlook; de uitstraling van een borduring met het gemak van een transfer.

Wij maken altijd binnen 24 uur kosteloos een drukproef t.b.v. uw order!
Informeer naar de mogelijkheden!

 
Kerst sluiting
 
infigo 2018Producten en prijzen

  • Alle bestellingen worden franco verzonden.
    Voor alle standaard DHL / UPS verzendingen van normale productietransfers gelden geen vrachtkosten meer.
  • Plot transfers worden 1x per week franco geleverd. De verzending vindt plaats op donderdag. Boven de € 50,- is de verzending franco.
  • Indien u van een borstlogo order en een ruglogo order (mits zelfde artikel, zelfde ontwerp en zelfde kleuren) een spoedorder wilt maken, betaalt u voortaan slechts één keer express-kosten.

 

Met dit ‘all inclusive’ concept heeft u geen verborgen kosten meer in uw orders. U berekent simpelweg het aantal transfers maal de stuksprijs. Zoals u van ons gewend bent, krijgt u exact het aantal transfers dat u besteld, geen onder- of overleveringen. Voor uw klanten maakt u dus een heldere calculatie, zonder extra toevoegingen van vrachtkosten.
 
content-module1.png
Infigo levert de machines van Perma Press AB uit Zweden, sterke en betrouwbare machines met een lange levensduur en weinig onderhoud. Door de electronische tijd en temperatuur regeling heeft u altijd een nauwkeurig werktemperatuur en perstijd.

Alle machines werken op perslucht zodat u altijd werkt met een optimale druk ongeacht de dikte van het textiel, na de perstijd komen de machines vanzelf omhoog zodat u niet bij de machine hoeft te wachten tot de perstijd verstreken is.
 
content-module2.png
Infigo is specialist op het gebied van transfers met een extreem hoge duurzaamheid, zeer elastisch en bestand tegen industrieel wassen, daarnaast is het het meest milieuvriendelijke transfer op de markt gedrukt met op waterbasis gedragen inkten en voldoet aan de hoogste normen van de öko-tex 100.
Onze transfers worden met relatief lage temperaturen aangebracht ( 150°C) zodat u een grote verscheidenheid aan textiel kan drukken zonder dat u het gevaar loopt op verkleuring of beschadiging. Al onze transfers zijn warmlossend en gedrukt op transparante folie.